Goede dag lezers,

Deze website is voor de mensen die iets in de richting van ICT en vooral web development willen denken. Wil je iets bereiken door zelfstandig op pad te gaan, dan ben je in feite op de juiste website. De te verkrijgen informatie op deze website is allemaal op het internet te verifiëren. Echter is er ervoor zorg gedragen dat een groot deel van de informatie die verspreid op het internet is, op deze website, netjes geordend is.

Wij zijn een groep van jonge en dynamische ondernemers. Onze focus is meer gericht op het bouwen van websites en het vervolgens verkopen van de zelfde websites. Ons doelgroep is meer dat deel van het bedrijfsleven, die echt afhankelijk is van marketing en met name online marketing.

Het werk is leuk, omdat wij het leuk maken. Vaak denken buitenstaanders dat ICT te complex en te moeilijk is voor normale hersenen. Dat hoeft niet zo te zijn. Natuurlijk bestaat er een moeilijkheidsgraad, maar dat maakt ICT niet onmogelijk voor een leek. Mensen kunnen het begrijpen en implementeren, als en zolang zij het willen. Dat vergt aandacht, concentratie, en vooral jou vermogen om door te kunnen zetten. Ben je niet gemotiveerd om de trucjes van deze business te leren, dan kom je niet ver op.

Vooraanstaande wetenschappers als Albert Einstein hebben in het verleden ook aangegeven dat het leren allemaal gepaard gaat met de wil. Wil je niet leren, zal het je nooit lukken om succesvol te worden. je blijft althans middelmatig. Dat wensen wij niet voor ons medemens, en stelen daarom via deze blogs heel wat informatie ter beschikking.